Тв новини

„Скъпа мамо“: Мелек е бясна, че Назлъ се държи като истинска съпруга на Мурат

Хатидже дава на Назлъ ключ от стаята, където се съхраняват вещите на Джемре. Там Назлъ намира тетрадка с рецепти на Джемре. По една от тях тя приготвя чай за Мурат. Когато Мурат усеща познатия аромат и разбира от Назлъ, че е направила всичко по рецептата на Джемре, много се ядосва. Той й припомня, че трябва да изпълнява ролята на майка на Зейнеп, а не да се бърка в други дела. Назлъ е много обидена.

Мелек забелязва, че Назлъ е силно разстроена, и я последва в кухнята. Хатидже вижда разстроената Назлъ и й предлага да излязат в градината. Мелек не успява да разбере какво се е случило. Хатидже споделя с Назлъ, че след смъртта на съпругата си Мурат много се е променил. Сякаш е станал друг човек.

Мелек е много ядосана, че Назлъ се държи като истинска съпруга на Мурат, и решава да й го каже. Тя упреква Назлъ, че не е очаквала толкова бързо да свикне с този живот. Знае какви са намеренията й и защо се опитва да бъде като Джемре. Мелек й припомня, че е тук само заради Зейнеп и не се различава от прислугата, като Хатидже. Тя е обикновена служителка и трябва да си върши работата, за която й плащат.

Заповядайте във ФЕЙСБУК групата на сериала „Скъпа мамо“ – ТУК