Тв новини

„Скъпа мамо“: Мурат е стреснат, защото Назлъ много прилича на Джемре

Зейнеп отвежда Назлъ и Мурат до портрета, който Джемре не успява да завърши. Тя желае майка й да дорисува лицето на Мурат и да го закачат на стената в стаята. Назлъ се оказва в затруднение, тъй като това е единствената останала част от портрета. Зейнеп с нетърпение очаква Назлъ да се справи. Асуде и Мелек наблюдават как Назлъ ще се измъкне от ситуацията. Мурат се тревожи, че ако Назлъ не успее да дорисува портрета, Зейнеп ще заподозре нещо. Мелек се отегчава от безпомощните действия на Назлъ и е убедена, че скоро ще се опозори. След това Мурат ще трябва да обяснява на дъщеря си.

Назлъ скоро съобщава на Зейнеп, че картината е готова. Асуде, Мелек и Мурат остават удивени, когато виждат нейната работа. Зейнеп е много щастлива. Мурат благодари на Назлъ за красивия портрет. Изненадан е от уменията й, но Назлъ си спомня как в детството си Сонгюль й е забранявала да рисува. Оттогава не е хващала молив в ръка и не е била сигурна, че ще се справи с молбата на Зейнеп.

Докато Мурат е в кабинета си, при него идва Фуркан. Мурат споделя, че вижда много сходство между Назлъ и Джемре, и не може да си обясни как е възможно това.

Заповядайте във ФЕЙСБУК групата на сериала „Скъпа мамо“ – ТУК