Тв новини

„Доброта“: Мурат се готви да убие Дамла, ако не му върне парите

Неслихан смяташе да разкрие на Пойраз истинската самоличност на Дамла. Но Дамла я изпревари и съобщи на Пойраз, че Неслихан е бивша затворничка, наскоро освободена от затвора. След това отиде в училището на децата й и им отправи заплахи. Дамла предупреди Неслихан, че ако не се държи далеч от Пойраз, децата й ще пострадат.

На сутринта Пойраз изгони Неслихан от дома си и заяви, че не иска повече да я вижда там. Дениз, силно привързан към учителката си, избяга от дома, за да я потърси. Спомня си за квартала, за който му е разказвала, и се надява да я открие там.

Щом Неслихан намира Дениз, веднага съобщава на Пойраз. Късно през нощта Мурат се промъква в дома на Дамла и я заплашва, че ще я убие, ако не му върне парите. Дамла е ужасена и на сутринта отива в полицейския участък, за да подаде жалба срещу Мурат. Полицейските й предлагат сътрудничество – Дамла трябва да уреди среща с Мурат под предлог, че ще му върне парите. Така ще го хванат в капан.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.