Тв новини

„Доброта“: Правят капан на Мурат, Дамла го спасява

Мурат урежда среща с Дамла. Тя трябваше да дойде в парка и да му върне парите, които е откраднала. Но той не знаеше, че Дамла е сътрудничила с полицията. Целият район е бил отцепен и цивилни полицаи са били в парка до Дамла. Тя е много уплашена, но Атилла я моли да не се тревожи. Обещава й, че Мурат няма да може да й навреди.

Скоро Мурат пристигна на мястото и започна да оглежда внимателно. Но Дамла му подаде знак и той разбра, че са следени и това е добре планирана капан.

В дома на Неслихан е донесена кукла с разрязана глава и нож, стърчащ от корема. Подаръкът всъщност е от Дамла. Тя не го крие и когато Неслихан разбира, я напада. Синът на Неслихан вижда баща си и радостно вика.

Мурат наистина е там и полицаите реагират веднага на детския вик. Мурат се качва на мотоциклет и се втурва да бяга от преследването.

Неслихан обвинява майка си, че всичко се случва по нейна вина. Шахика е шокирана, защото не е очаквала да чуе това от дъщеря си.

Мурат продължава да следи Неслихан тайно.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.