Тв новини

Сериалът „Рибарче“ счупи рекорда в социалните мрежи и по рейтинги!

С участието на Афра Сарачоглу, Мерт Рамазан Демир и Четин Текиндор, сериалът „Рибарче“ се среща с публиката си по Star TV в петък вечер. Историята на брака на двама млади хора, които никога не са се познавали, със силата на техните семейства, е разказана на впечатляващ език в сериала, който започна в Газиантеп и продължи в Истанбул.

Въпреки че историята на Сейран и Ферит беше критикувана в началото, естествеността и искреността в общите сцени на двамата млади актьори в главните роли засилват зрителския интерес към сериала „Рибарче“ с всяка изминала седмица.

Резултатите, които се появиха след излъчения 4-ти епизод миналия петък, също карат хората да се усмихват! Големият успех на сериала „Рибарче“ , който завърши седмицата на първо място и в трите категории по рейтинг, продължава в социалните мрежи. Сериалът  също е на първо място в тенденциите в Youtube със своя 4-ти епизод. Голям успех е, че епизодът от сериала, който излезе на екран миналия петък вечерта, достигна повече от 6 милиона гледания!

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.