Тв новини

Кой ще партнира на Угур Гюнеш в новият му сериал?


Угур Гюнеш, който изигра главната роля в телевизионния сериал Беззаконни земи (Kanunsuz Topraklar) с Есра Билгич миналия сезон, накрая впечатли много феновете си с впечатляващото си представяне.

Угур Гюнеш получи много предложения за проекти и този сезон. Красивият актьор използва решението си в полза на сериала Hunter на Bozdağ Film. Проектът, който ще се излъчва по TRT 1, ще бъде военен сериал, който ще разказва за днешните условия. Джан Емре ще седне на режисьорския стол на сериала, чиито снимки ще започнат през ноември.

Сериалът е по сценарий на Атила Енгин ще се снима в Истанбул. Любопитно беше кой ще е партньорът на Хакан, на когото Угур Гюнеш ще даде живот в сериала, в който Бурак Тозкопаран също влезе в главната роля.

Според новините на Бирсен Алтунташ за тази роля се спряга името на Гюлсим Али, който напусна сериала Селахадин Ейюби. Разбра се, че Гюлсим Али е във фазата на договор с телевизионния си сериал. Красивата актриса Гюлсим Али излезе на екраните с телевизионния сериал Планинско сърце (Gönül Dağı), който се излъчваше по TRT1 и беше много популярен със своята история. Гюлсим Али Илхан, който даде живот на героя на „Дилек” за два сезона в сериала, напусна историята, когато героят почина след инцидент.

Красивият актьор Идрис Неби Ташкан също се присъедини към актьорския състав на дългоочаквания сериал. Успешният актьор, който участва в последния проект, наречен „Скрито покрито“ (Gizli Saklı), ще даде живот на образа на Дженгиз в Avcı Tim в сериала. Сериалът „Скрито покрито“ не получи очакваните рейтинги и преди малко направиха финал.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.