Актьори

Илкер Калели пътува до Испания за новия си проект!

Илкер Калели се готви да застане пред камерата като главния актьор в испанския сериал, чиито снимки трябва да започнат следващия месец. Партньорка на Илкер Калели ще бъде Маги Сивантос, световноизвестната звезда на Испания, в сериала от шест части, който ще бъде заснет от испанския канал Antenna 3 под името „La Pasion Turca“.

Снимките на сериала, който ще бъде режисиран от Инаки Пенафиел, ще отнеме 2,5 месеца и ще започнат в Истанбул през ноември и ще продължат в Мадрид. Сериалът, в който Илкер Калели играе търговец на антики на име Яман, а Маги Сивантос е учителката по изобразително изкуство и изследователка на историята на изкуството Оливия, ще представи на публиката сюжетите за приключенията, екшъна и страстната любов с впечатляваща история.

Илкер Калели наскоро изигра героя на Витали Джийдж в „Змията“, британски криминален и драматичен сериал от осем части, продуциран от BBC.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.