Тв новини

„Семейството“ спира, „Опасни улици“ се завръща


Завръща се култовият сериал „Опасни улици“

Един от най-обичаните сериали у нас – „Опасни улици“ – се завръща от 5 февруари (понеделник) в ефира на bTV Story. Епизодите на хитовата турска поредица ще вървят всеки делничен ден от 19:00 ч. и обещават да задържат зрителите в напрежение с интригуващи и заплетени случаи.

Полицейската сага разказва за живота на един елитен полицейски екип в Истанбул. Героите ежедневно се борят с престъпността и насилието в града, но въпреки това намират време и за лични отношения.

„Опасни улици“ е истински феномен както в България, така и в Турция. Криминалният хит се излъчва вече 18 години и е един от най-дълго излъчваните сериали в южната ни съседка.

Главната роля в сериала е поверена на Зафер Ергин, който се е слял толкова с образа на комисар Ръза, че понякога дори сам се бърка. „Вкъщи всички ме наричат „комисар“, а понякога така се обръщат към мен и хората на улицата“, споделя Ергин.

Как Ръза и неговият екип ще продължат да се борят срещу престъпността в Истанбул, ще стане ясно от 5 февруари (понеделник), всяка делнична вечер от 19:00 ч. по bTV Story.

Зрителите на bTV Story ще могат да се насладят на последните епизоди от първия сезон на „Семейството“ през тази седмица. Хитовата поредица с Къванч Татлъту предстои да се завърне с последния си втори сезон скоро в ефира на канала.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.