Тв новини

„Преплетени съдби“: Две жени се тревожат за съдбата на един мъж


Животът на Али Фуат е в голяма опасност, но благодарение на Халил той чудодейно успява да се спаси. Момчето го покрива от куршума и така получава сериозна рана. Халил в тежко състояние е откаран в болницата, и лекарите полагат всички усилия за спасяването на живота му. В този момент в болницата са две жени, които играят  важна роля в живота на Халил. Едната го обича много силно, а към другата Халил изпитва големи чувства.

Зейнеп  се тревожи за Халил и същевременно започва да преосмисля чувствата си към него. Когато Бирсен и всички останали разбират за трагедията, случила се с Халил, започват да изпитват голямо съжаление. Йълмаз също научава, че животът на сина му е в опасност, но изглежда тази ситуация изобщо не го вълнува. Али Фуат е много благодарен на Халил за своето спасение. Все пак той беше готов да се жертва заради някого, когото почти не познава. В болницата всички нетърпеливо очакват да приключи операцията и се надяват да чуят добри новини от лекарите.

В дома на Бирсен идва пратка, изпратена от Къванч. Това не беше обикновена пратка, а с единственото доказателство за извършено убийство. Такова обстоятелство може радикално да промени хода на делата. Къванч не може да вземе толкова сериозно решение и затова прехвърля отговорността на семейството. О трябва да реши какво да прави с Фериде.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.