Тв новини

„Опасно изкушение“: Ще се стигне ли до конфликт за кюлче злато?


Йълдъз се опитва да присвои кюлче със злато

Халит е бесен на Йълдъз, че след като е наредил да купи 100 грама злато на кюлчета, тя купила малки монети и сега продължава  да отрича, че не го е послушала и не е направила точно това, което той е казал. Халит се разярява още повече, когато разбира че Йълдъз е купила и пръстен на Зейнеп с диаманти за подарък за предстоящата й сватба. В този момент Айсел влиза и казва, че са дошли от бижутерийната и се оказва, че продавачът е дал на Йълдъз по погрешка златни монети, вместо кюлче. Оказва се, че това не е грешка на бижутера, а игра на Йълдъз, която преди това е дала на Айсел на съхранение кюлчето злато. Халит е озадачен. Той иска извинение от Йълдъз и казва, че ще обясни ситуацията на Хайри, на когото  по „грешка“ Йълдъз е дала сватбен подарък – златни моменти, вместо подарък за бебе – кюлче злато.

Халит, за да умилостиви Йълдъз, казва, че това злато ще остане за нея. Йълдъз  заявява, че от него не иска нищо. Халит й съобщава, че ще прибере златото в сейфа. „Нали ми го даде на мен?“ пита Йълдъз. Но Халит си знае своето. Златото ще остане в сейфа, категоричен е той. Джанер, Алихан  и Емир отиват на мъжко парти, организирано от Дюндар по случай женитбата му със Зейнеп. Пристига и Хакан.

Предстои официална вечеря на холдинга. Появява се и Ендер. Халит я гони от там. Тя отказва да напусне и казва, че ще  присъства на всички приеми. Той й нарежда  да върне бижутата, които е купила за сметка фирмата. Ако тя не го направи, той ще я опозори. Ендер е изненадана, пита какви украшения. Той казва да не си играе с него, че Йълдъз му е  разказала за всичко. Ендер му казва, че много се разстройва, заради глупавите ситуации, в които попада заради Йълдъз.  Ендер казва, че нищо не е купила, тя знае какво е положението на фирмата и няма да си позволи да харчи средства.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.