Тв новини

„Опасно изкушение“: Халит развежда Зехра и Кемал

След като Йълдъз прави капан на Кемал и му подхвърля проститутка. Халит е категоричен, че Зехра трябва да се разведе

Адвокатът пристига при Халит и казва, че е приготвил документите за развода. Зехра се среща с Кемал. Тя му казва, че всичко е свършено и тя повече не му вярва. Зехра казва, че не може да живее в съмнение. Кемал й заявява, че прави грешката на живота си. Зехра казва, че баща й може да е малко необичаен човек, но той поне я обича. Тя казва, че Кемал я е загубил и тя не се интересува от неговите пари, за които той твърди, че ще изкара за в бъдеще. Тя му казва, че ще се видят в офиса на баща й. Йълдъз отива да пазарува подарък на сестра си. Бижутера й показва последните модели, които те изнасят на пазара. Когато научава цените им и Йълдъз иска нещо по-простичко. Появява се Ендер при бижутера. Йълдъз й обяснява, че търси подарък за сестра си. Ендер започва да я критикува за избора й на подарък. Ендер си избира едно бижу, което е доста скъпо и Йълдъз „скача“ на най-скъпото бижу, което да купи за сестра й.

Зейнеп пита Джанер и Емир дали Елиф е красива, те отговарят, че е прекрасна. И такива като нея, с нисък ръст също са красиви, така че да не се притеснява. Зейнеп се засяга сериозно. Джанер още повече я раздразва, казвайки, че сега Алихан ще излиза с топмоделите на Турция.

Кемал и Зехра са в офиса на Халит. Халит поднася на Кемал документите за развод и казва да ги подпише. Кемал предлага документите на Зехра, тя да ги подпише първа. Зехра се колебае. Халит я подтиква. Зехра подписва. Кемал й казва, че е убеден, че тя все още го обича. Халит му казва да  взима парите и да изчезва. Кемал подписва. Той казва на Халит, че ако смята, че е направил добро на дъщеря си, то той е допуснал голяма грешка. „Ще настъпи ден и вие ще ме търсите“, казва Кемал, но вече ще е  много късно“.

Белокосият му казва, че много бърка като смята, че той е човекът, на когото Халит ще се довери отново за съвет. „Ще настъпи ден когато тази ваша надменност ще ви погуби, казва Кемал на Халит. Разбира се, ако първо Йълдъз не ви погуби“. Кемал се обръща към Зехра и йказва: „Пази себе си, Зехра“.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.