Тв новини

„Опасно изкушение“: Зейнеп е все по често в офиса на Алихан, той й казва да си гледа Дюндар


Започва подготовката за сватбата на Зейнеп с Дюндар, но Зейнеп все повече се замисля за Алихан, но той я отрязва

Йълдъз подготвя партито на Зейнеп, по случай нейната женитба. Зейнеп влиза при Алихан, за да го предупреди за предстоящата среща той я пита: на него така ли му се струва или наистина е така, но той необичайно често я вижда в кабинета си в последно време? Тя се оправдава, че много е харесала неговата приятелка Елиф. Зейнеп отбелязва, че тя е висока и красива. Има добро образование. Зейнеп изразява мнение, че тя му подхожда. „И тя ли ще дойде с теб в Америка“, пита Зейнеп. Алихан казват, че не е мислил по този въпрос. Алихан казва, че ще помисли върху идеята да я вземе със себе си в Америка. Съветва я да не мисли толкова много за него, а да се концентрира върху своята съдба и Дюндар. Зейнеп казва, че ще го послуша и ще се занимава с въпросите свързани с нейната сватба.

В офиса при Халит пристига Ендер. Той се чуди какво е станало. Ендер го подкрепя в решението му да върне Ерим в Истанбул. И се радва, че той я е послушал. Халит отговаря, че не е взел под внимание нейните думи, а сам се е убедил, че Ерим не добре там.

Ендер се чуди какво се случва с Халит, защото, когато са били женени той е внимавал за подаръците. Имал някаква мярка. Сега, обаче нещата не стоят така. Тя му обяснява, че разбрала че на Хайри, на когото се е родил внук, подарил злато. Но подарък не бил като за внука, а като за сватба. Халит отговаря, че това не е така. Но Ендер настоява, че това не е правилно като постъпка и е твърде неловко. Халит казва че няма такова нещо. Тя отговаря че приятелката й Бехлюл няма да я лъже. Ендер отговаря, че навярно Йълдъз не знае какво прави. Има някаква грешка, отрича Халит.

Халит е бесен, че такова нещо е могла да направи Йълдъз. Ендер си тръгва доволна, че отново е всяла смут в семейните отношения межсу Халит и Йълдъз.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.