Тв новини

„Опасно изкушение“: Ерим се завръща с тайнствен бизнесмен


Йълдъз иска разрешение от Халит в дома им да се проведе партито по случай омъжването на Зейнеп за Дюндар. Халит дава своето разрешение, но казва, че той няма да присъства и когато се върне, партито да е приключило. Дюндар и Зейнеп вечерят, когато в същия ресторант пристига Алихан с Елиф, те ги поздравяват. Алихан представя Елиф като своя приятелка. Те сядат на тяхната маса. Зейнеп е силно притеснена. Дюндар ги пита дали са двойка. Елиф обяснява, че тя му е приятелка от университета в Америка. Елиф разказва, че дълго време не са се виждали и сега са се затъжили един за друг .

Джанер прави комплимент на Елиф. Елиф, обаче обясняват, че най-вървежната от тях е Зейнеп, защото тя е намерила мъжа на своя живот. Дюндар потвърждава, че той прави всичко възможно, за да се чувства тя щастлива.

Халит се свързва с Ерим. Ерим обяснява, че не се чувства добре, но Халит го убеждава, че още малко и той ще свикне със ситуацията там. Ерим му заявява, че ако не се чувства добре с него, той може да остане с майка си. Халит се стряска от отговора на сина си. Ерим му се моли да го върне вкъщи. Халит обещава да поговори с училищната управа и да оправят сношенията помежду им и ако трябва той ще се върне в Истанбул. Халит казва, че Ерим ще се върне с бизнесмена Кая. Но кой е Кая? Предстои да разберем.

Халит прави забележка на Йълдъз, че не се интересува от състоянието на Зехра, която страда, покрай измяната на Керем. Йълдъз моли Халит да купи подарък на Зейнеп. Халит казва да й купи нещо, но малко и то да не е чак толкова много скъпо. Йълдъз се ядосва че на неговите приятели трябвало да купува скъп подарък, а за сестра си, евтин. Йълдъз е обидена заради нежеланието му да купи скъп подарък на сестра й.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.