Тв новини

„Опасно изкушение“: Лъжите на Йълдъз унищожават живота на Кемал


Йълдъз прави капан на Кемал като му „подхвърля“ проститутка. Всичко свършва за Кемал

Халит разговаря с Алихан и се разбират двамата да почакат идването на Кая и едва тогава Алихан да реши дали ще напусне компанията и ще замине за Америка. Йълдъз се вижда с Кемал и го пита защо я търси,той той иска да поговорят, но тя казва че няма какво да говори с него. Кемал я пита как е успяла да направи този капан и да го използва за свои цели? „Ти си заслужаваш всичко, което ти се случи, казва Йълдъз.“Ако знаех, че толкова много ме ненавиждаш щях сам да си тръгна“ казва й Кемал. Йълдъз контрира, че ако Кемал продължава да я тревожи, тя ще се оплаче за това на Халит. Йълдъз му казва да се маха от живота й.

Емир се обажда на Йълдъз и я пита какво е отношението на Кемал към ситуацията, която се случи в хотела и в която Емир беше главно действащо лице. Йълдъз се прави на луда и му казва, че самата тя не знаела, че Ендер се е опитала да направи постановка, че те двамата с Кемал са любовница. „Тя иска да ме разведе с Халит, казва Йълдъз, добре че ти ми помогна“. Ендер и компания се наговорили, че Йълдъз е направила капан на Кемал. Емир пита дали Джанер е наясно със ситуацията. Йълдъз му казва, че той не е в час по тези въпроси.

Дюндар обещава на Зейнеп да я заведе на едно красиво място. Зейнеп тъкмо се готвят да излязат и пристигат Джанер и Емир да се оплакват, че нямат нищо за ядене вкъщи. Тя ги кани да тръгне с тях след като са гладни.

Халит разговаря с Кая и казва, че ако той ще се връща в Истанбул, съгласен е и неговия син Ерим да дойде с бизнесмена. Влиза Йълдъз и го пита с кого говори. Халит й обяснява, че разговаряш с неговия стар генерален директоркойто се връща от Лондон в Истанбул.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.