Тв новини

Три сестри – Епизод 65 (Ето какво ще видим) 02-ри февруари


Мустафа моли Сомер да отиде при Тюркян и да говори с нея.

Несрин излиза от стаята си и сяда да вечеря със семейството си. Тя вижда снимка на Тюркян и Сомер и си спомня за своята най-голяма дъщеря.

Рючхан прави забележка на снаха си, защото е закъсняла. Нахвърля се върху Тюркян с намерение да я бие, но момичето избягва.

Несрин си спомня последния си разговор с Рючхан и отива в дома ѝ.

Рючхан посяга да удари Тюркян, но Несрин я спира. Хваща Рючхан за ръката и ѝ казва, че повече няма да постъпва така с дъщеря ѝ.

Несрин заявява на Тюркян, че няма да остане в тази къща. На вратата се засича със Сомер, но Тюркян тръгва с майка си.

Айля разказва какво се е случило с Тюркян. Сомер вдига скандал на майка си. Рючхан му препоръчва да се поинтересува защо съпругата му се е срещнала с Нихат.

Дерия пита майка си дали помни и другите си дъщери. Несрин отговаря и на двете, че ги помни. Извинява се, че е създала толкова неприятности.

Несрин обяснява, че вече си спомня много неща и е била объркана.

Несрин иска прошка от Тюркян. Признава ѝ, че вече си е спомнила всичко, което Рючхан е правила с нея.

Рючхан заявява на Мине, че Сомер се е влюбил в Тюркян.

Тюркян се чуди откъде майка ѝ може да знае за грубостта на Рючхан. Сомер допуска, че майка му е разказала всичко на Несрин.

Несрин гони Сомер от дома си. Тюркян го моли да предаде на Айля да им събере нещата и да се приберат в тяхната къща.

Садък пита Несрин защо постъпва така. Тя моли съпруга си да ѝ разкаже всичко, което се е случило в деня, когато се е разболяла.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.