Тв новини

Състояние на връзката: сложно е – Епизод 76 (Ето какво ще видим) 09-ти март

Джан се събужда първи и си тръгва.

Медиха получава цветя от Наджи.

Айшегюл се събужда и вижда съобщението от Мурат, в което той я моли да му се обади веднага.

Той я пита защо Джан е останал да нощува при нея, а Айшегюл отговаря, че е довел Гюлендам и Исо, след което не е могъл да си тръгне заради виелицата. Мурат я пита дали казва истината.

Хандан пристига в офиса и намира бележка от Джандан, в която пише, че й е омръзнало да й бъде секретарка и се е прибрала вкъщи.

Джан и Елиф отиват да пазаруват за стаята на детето. Наджи работи като талисман в мола и ги вижда, преоблича се и отива при Джан. Прави се на лекар и го пита как се чувства Елиф.

Наджи признава на Джан, че обича Медиха. Нарича го „сине“. Джан си губи ума и Елиф се опитва да го успокои. Наджи му казва, че дядо Исмаил е съгласен с връзката им.

Айшегюл се опитва да напише романа. Гюлендам иска да й разкаже за лъжата на Елиф, но няма смелостта да направи нищо.

Хандан се обажда на Айшегюл и я притиска да пише по-бързо.

Медиха среща Наджи в мола и разбира, че е казал всичко на Джан.

Хандан се отбива при Айшегюл, за да се увери лично, че работи над романа, но Мурат идва с букет цветя за годеницата си.

Джан се прибира много изнервен и се кара с дядо си заради разговора с Наджи. Медиха се преструва, че е зле, за да се отърве от обвиненията на сина си.

Мурат се опитва да се помири с Айшегюл, но Хандан казва, че е време да си тръгва. Мурат си изпуска нервите и се кара на Хандан.

Айшегюл му казва да спре, той се ядосва и казва на Хандан, че Айшегюл вече няма да работи с нея. Айшегюл е бясна и му казва да спре да се меси в живота и работата й. Накрая го гони от дома си, а той я заплашва, че няма да се върне. Айшегюл си спомня думите на Джан, че ще бъде нещастна, ако се омъжи за Мурат.

Айшегюл отива в стаята си и мисли за Джан, Мурат е много нервен, кара бързо, губи контрол над колата и катастрофира.

Дядо Исмаил се обажда на Наджи и го кани на вечеря в имението, след което кани Джан и Елиф.

Хандан взема Айшегюл и Гюлендам със себе си в колата и тръгва за града, те минават покрай колата на Мурат. Айшегюл веднага отива да види какво е станало с годеника й. Хандан вика линейка. Мурат се съвзема и прегръща Айшегюл.

Наджи взема букет цветя и идва с майка си, за да предложи на Медиха. Джан и Елиф също пристигат в имението. Джан се ядосва, когато чува, че майка му ще бъде поискана, и иска да си тръгне. Отваря вратата и среща Наджи и майка му.

Медиха се чувства зле, когато чува предложението за брак на Наджи. Джан губи ума си.

Айшегюл сяда до Мурат в болницата, казва му, че инцидентът е по нейна вина, но той се извинява за поведението си и твърди, че не иска да я загуби.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.