Тв новини

„Скъпа мамо“: Мелек твърди, че Мурат и Зейнеп са приоритет за нея


Сонгюл е на седмото небе от щастие, че е успяла да убеди Назлъ да се омъжи. Вместо да работи, тя ще може да се омъжи и да уреди живота си. С мъж като Рюстем, тя няма да гладува и ще има пари, а какво друго й е нужно за щастие? Но Назлъ се е съгласила да стане съпруга на Рюстем само за да изплати дълга на баща си.

Когато Мурат се връща вкъщи, той веднага започва да говори с Мелек на висок тон. Иска да знае защо тя е осигурила видео връзка със Зейнеп, докато той е бил на гробището? Мелек се оправдава, че Зейнеп много е скучала за него и е поискала да говори с баща си. Но Мелек не е могла да знае, че Мурат в този момент е на гробището.

Мелек прави всичко за Зейнеп и не иска тя да страда излишно. Тя се извинява на Мурат, че е допуснала такава грешка. Мурат й напомня, че това е много деликатна тема и я моли подобно нещо да не се повтаря. Мелек уверява, че това никога повече няма да се случи, тъй като Мурат и Зейнеп са много важни за нея.

Халит забелязва, че Назлъ е много тъжна, но тя му казва, че просто е уморена. Той си мисли, че Сонгюл отново е оказвала натиск върху Назлъ и я моли да не се вслушва в думите на тази жена.

Заповядайте във ФЕЙСБУК групата на сериала „Скъпа мамо“ – ТУК