Тв новини

Моето име е Мелек – Епизод 143 (Ето какво ще видим) 10-ти април


Емре, Аслъ и Керем разглеждат бижута. Аслъ си харесва часовник, но е скъп и отказва да го купи. Емре нарочно го взима и го пъха в чантата на Керем.

Митхат уверява Кенан, че ще му върне всички пари, които му е заел.

Аслъ и Керем тръгват да излизат от магазина, когато алармата се включва. Собственикът иска да викне полиция, но Керем казва, че няма нужда и ще звънне на чичо си.

Нефисе моли Кадрие да не се кара с Мелек и да пазят добри отношения.

Махмут измъква Керем от ситуацията. Керем мисли, че Аслъ е сложила часовника в чантата му, и ѝ заявява, че отношенията им приключват, защото не ѝ вярва, тъй като и преди е извършвала кражба.

На вечеря Кадрие разказва на Нефисе, Мелек и Сеит Али старши, че името на Керем е било замесено в кражба.

Дефне носи на Вилдан подарък за Йомер. Вилдан се радва и обещава да му го предаде.

Зюмрют излиза на улицата и вижда Вилдан и Дефне да се прегръщат. Халил ѝ препоръчва да си замълчи и да не вдига скандали.

Керем се разплаква и моли майка си за извинение. Мелек го уверява, че му вярва, защото го познава много добре и знае, че не би сторил такова нещо.

Нефисе нахоква Кадрие и ѝ казва да си замълчи поне веднъж.

Халил моли Сеит Али да позволи на Мелек да идва в Ложата, защото това я разтоварва и така не мисли постоянно за болестта си.

Сеит Али съобщава на Мелек, че може да продължи да работи в Ложата. Мелек му благодари.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.