Тв новини

„Преплетени съдби“: Йълмъз сочи човека, който е убил съпругата си


Къванч отива в болницата, но му съобщиха, че Фериде сама е получила всички резултати. Тя много се разсърди, когато Къванч каза, че тя се нуждае от неговите пари. Тя напомни на Къванч, че детето не е играчка и че сама може да направи всичко за него. Йълмаз покани Али Фуат у дома си. След това той съобщи на всички, че този човек е убил съпругата си с детето в утробата. Дженнет започна да си спомня с какво отчаяние е почукала на вратата. Ако я попитат какъв е най-големият грях в този живот на Дженнет, за какво тя най-много съжалява? Жената би отговорила, че е усмихнатото лице на нейната Солмаз. Али Фуат каза на Халил, че неговият баща е много умен човек и точно знае къде да удари, за да навреди най-много.

Халил смята, че той винаги удря в най-слабото място. Бирсен започна да пита Йълмаз дали има още нещо, което тя трябва да знае? Йълмаз отговори, че дори и да има, какво би могла да направи? Бирсен каза на баща си, че ако Халил разбере всичко, той просто ще разруши този дом. Йълмаз се разгневи много на Бирсен и помисли, че тя го заплашва. Халил купи красив букет цветя и каза на Зейнеп, че не възнамерява да я забрави. И още повече, че няма да чака двадесет и седем години.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.