Тв новини

„Преплетени съдби“: Дженет е сигурна, че може да разпознае убиеца по очите

Къванч казва на Фериде, че от днешния ден нататък всичко ще се промени. Той твърди, че все още имат шанс и я моли да го хване за ръка. Ако Фериде се върне у дома с него, Къванч обещава да забрави всичко, което се е случило до днес. Те ще оставят миналото зад себе си и ще започнат нов живот на чисто. По това време Йълмаз заявява, че Фериде се развежда с Къванч и няма смисъл да продължават да обсъждат това.

Зейнеп пита Али Фуат защо е наел не адвокат по наказателни дела, а адвокат по наследствени въпроси. Али Фуат отговаря, че няма деца, на които да предаде своето фамилно име. Но мислите му се променят след снощната вечер. Той завежда дело срещу брат си, за да защити правата на съпругата и дъщеря си върху наследството.

Халил вярва, че в живота нищо не е случайно. Дженнет научава, че Али Фуат притежава мястото, където тя се е оказала. После й показват снимка на съпругата му и й казват, че Али Фуат я е убил. Дженнет казва, че може да разпознае убиеца по очите му. Халил нетърпеливо очаква откритието. Йълмаз се надява, че откритието му ще приключи в същия ден. Зейнеп говори за две деца. Едното е Салкъс, когото тя търси. Другото – различно дете, изпратено на нейно място.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.