Тв новини

„Преплетени съдби“: Намират трупа на Али Фуат

Али Фуат  се отправя към морето и изчезва. Търсенето продължава, но Зейнеп все още не получава добри новини. Ерман си спомня как Джем разказва, че е бил на среща с Али Фуат в този ден и са се скарали. Джем не е доволен, че Ерман го подозира в нещо. Той помолва Али Фуат да се държи настрана от момичето, и там приключва разговорът им. Той не иска Зейнеп да знае, че Джем е бил последният, който е видял Али Фуат, защото това би влошило отношенията им. Скоро съобщават, че е намерено тялото на шестдесетгодишен мъж, и че това е Али Фуат.

Зейнеп е уморена от споровете и моли Джем и Ерман да поговорят спокойно. Джем казва, че е искал само да защити Зейнеп от миналото ѝ. Но Зейнеп не одобрява това и той не е трябвало да я защитава от собствения ѝ баща. Вместо да ѝ обясни всичко, той се сбил с човек, който е бил затворен в четири стени.

Зейнеп казва на Халил, че сега единственото, което я държи на крака, е любовта към Халил. Зейнеп чете на Халил завещанието, в което се казва, че той като приемен син ще получи голямо наследство. Той трябва да го приеме заради Зейнеп. Йълмаз смята, че сега става дума за много сериозно нещо. Но Халил избухва срещу него и казва, че Зейнеп ще стане негова съпруга, без значение какво се случва.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.