Тв новини

„Преплетени съдби“: Отварят нечий гроб


Фериде така и не се осмели да се срещне с баща си и поради тази причина тя решава да му напише писмо. Халил заедно със Зейнеп отидоха при Али Фуат, тъй като имаха няколко въпроса към него. Али Фуат ги посрещна любезно и ги покани да влязат в къщата. Той започна да пита Зейнеп какво е усетила, когато Халил е бил в болницата? Но Зейнеп не знаеше как да обясни това с думи. Халил каза, че иска Зейнеп да живее спокойно и ако Али Фуат се занимава с такива опасни дела, защо има нужда от него?

Али Фуат отговори, че има дела, които не може да реши сам. Зейнеп съобщи на Халил, че съдът е взел решение и утре ще бъде отворен гробът. Халил съжалява за това, че неговата майка отново трябва да плати за всичко. Въпреки че тя е починала, тя така и не успя да се спаси. Отново ѝ се налага да се върне в своя ад. Йълмаз говори за това, че Дженнет се опитва да си тръгне, но не успява да го направи. А след това тя казва, че Йълмаз не я пуска. Но дали тя самата успява да го пусне?

Зейнеп смята, че Дженнет Текин не умира за един ден. Когато тя е искала да се спаси от този ад, Йълмаз е поставил ръката ѝ върху сърцето си и казал, че там е мястото, което обърква всичко. Халил се оказва пред вземането на трудно решение.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.