Тв новини

„Наследство“: Икбал си отгледа змията, която я ухапа


В сериала „Наследство“, какво ще се случи със Сехер и Яман? Ще се спаси ли Икбал? Какво е състоянието на Зия, който е разстроен от похищението на Икбал? Ще попадне ли отново Неслихан в капан? Отговорите на всички тези въпроси са в нашето резюме на новия епизод от „Наследство“…

Сехер и Яман ще се отдадат на любовта! Въпреки всички неволи, Сехер и Яман отново се обединяват и решават да започнат нова страница. Тази страница ще бъде изградена върху доверие. Нашата двойка вече няма да крие нищо един от друг и никога няма да лъже. Така те ще продължат любовта си от там, където са я оставили.

Ще се спаси ли Икбал? Но преди всичко това, Сехер и Яман имат проблеми за решаване. Първият от тях е да спасят Икбал, която беше похитена, съгласно плана на Зухал. В предишните ни резюмета споменахме, че Икбал ще попадне в много трудна ситуация в битката между двете вещици. Но случилото се надмина и нашите предположения. Сценаристът не е показва никаква милост към Икбал, и тя е била била подложена на много мъки.

Така докато Икбал е в това тежко положение, нашата двойка ще направи всичко възможно, за да я спаси. Това ще доведе до още по-голямо сближаване между Сехер и Яман. Икбал, която е преживяла страховити моменти, е изпълнена със съжаление. Змията, която сама тя отгледа, порасна и я ухапа.

Неслихан не спира! Докато все още се възстановява от случката с Кираз, Неслихан продължава да предприема действия, които ни разстройват. Въпреки че постоянно попада в капаните на Бора, този път Неслихан ще се забърка в още по-страшни ситуации. Разбира се, Фърат ще я спаси от тези трудности. Неслихан, която е в ръцете на непредсказуемия Бора, може да ни нанесе още един удар.

За да обобщим, можем да кажем следното: За нашата двойка Сехер и Яман всичко върви доста добре, но в сериала „Наследство“ всичко останало е като ад. Пълно с болка, тъга и скръб.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.