Тв новини

„Наследство“: Какво ще „събуди“ любовта между Сехер и Яман?


В сериала „Наследство“ ледовете между Сехер и Яман бързо се топят. Али пък ни разбива сърцата. Така че, какво ще се случи сега? Какво ще се промени със смъртта на Кираз?

Смъртта на Кираз ще обедини разделените! Докато гледахме сериала, всички ние бяхме разтърсени от сцените с Али. Внезапната смърт на Кираз и сърцераздирателните викове на Али се настаниха като огън в нас и също ни накараха да се чувстваме тъжни. Мнозина от нас не можаха да сдържат сълзите си заедно с Али.

Любовта между Сехер и Яман ще продължи завинаги! Тази смърт на Кираз наистина „събуди“ Яман и Сехер. Двамата видяха състоянието както на Али, така и на Султан, и научиха голям урок. Този урок, както споменахме в предишните ни резюмета, е да оценяваме любимите си хора. Ето, Яман и Сехер ще го разберат и ще се помирят. Сехер и Яман ще отворят нова страница. Макар и малко, щастието на Яман и Сехер ще смекчи тази трагедия.

Докато нещата между двамата вървят на добре, Али изпада в депресия. Какво ще го измъкне от тази тъга все още е загадка. Али, който никога няма да може да забрави Кираз, ще се опита да се отдаде на работата си, за да я забрави, но за съжаление това няма да бъде възможно.

Битката на две вещици! Накрая Зухал взе решение. Тя изпрати  главатарите на затворническите килии да заобиколят Икбал, за да ѝ отнемат живота. Битката на двете вещици ще бъде доста напрегната. На нас ни остава да наблюдаваме с удоволствие как тези две получават заслуженото си наказание.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.