Тв новини

„Златно момче“: Ифакат е измамила Халис и е откраднала подписа му


Орхан признава на жена си, че той и Фуат тайно от Халис са открили клон на компанията в чужбина и са водили отделно счетоводство. А подписът на баща си върху документите е „придобит“ измамно от Ифакат. Гюлгюн не разбира защо той е постъпил така – Орхан обяснява, че това е направено, за да защитят семействата си от изтичане на пари след смъртта на Халис.

Фуат се появява в имението пиян и вика Халис. Ферит и Сейран се опитват да го успокоят, така те разбират, че те са решили да се разведат с Асуман, за да може Фуат също да даде наследници на дядото с друга жена. Сейран отвежда Асуман на разговор, момичето е решено да напусне имението, защото се чувства излишно в него. Гюлгюн и Сейран се опитват да я успокоят и да ѝ внушат, че във всяка двойка, рано или късно, възникват кавги. Асуман обаче смята, че разводът е единственото решение на проблемите им.

Сутринта Латиф кани Сейран на разговор при Халис, той засяга темата за нощните събития. Момичето потвърждава слуховете, че Фуат и съпругата му се готвят за развод. Тогава Халис моли Сейран да се погрижи за техния брак, да намери с Ферит начин, и да се опитат да ги помирят.

Сейран разказва за молбата на Халис на Ферит, но той не разбира как и защо трябва да го правят. Все пак Фуат и Асуман са възрастни хора и трябва сами да се справят със своите проблеми. Тогава Сейран решава да действа без негово участие.

Асуман събира вещите си. Ифакат използва момента, обработва Суна, за да поговори със сестра си и да ѝ внуши да не се меси между Фуат и Асуман. Също така Ифакат намеква на Суна, че тя може да стане отличната нова партия за Фуат.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819