Тв новини

„Откраднати мечти“: Левент предлага на Мелис да…


Мерием и Левент обсъждат изпратените от Ведат модели. Левент е невнимателен и изпуска бележника си, от който изпадат снимки на който се вижда Мерием. Тя пита Левент Каква е била причината за да съхрани тези снимки. Левент къса снимката. Той не иска да разговаря с нея и я гони. А пък Мине успява да поправи броеницата на Доган, той се сърди, но смекчава, в крайна сметка, тона си.

Текин вече е в холдинга. Дава на Левент голяма сума пари. Левент иска от Джемил да направи известни поправки в договора. Джемил се интересува каква е причината, Левент обаче не му дава смислен отговор. Той предполага, че Левент е силно влюбен в Мерием. Мерием чува тези думи и е радостна, че все още съществува надежда да си върне Левент.

Мерием иска да разбере от Левент, защо пречи на Текин да се включи в проекта след като той е дал парите. Казва му, че той не желае Текин да има повече пари от него. Левент е бесен и дава договора на Текин, за да бъде подписан.

Джемил получава обаждане от Айше, която го кани на вечеря. Оя е чула разговора и решава да навреди на Джемил  пред Сафие и Айше. Оя се държи заблуждаващо и кара Джемил да я заведе на преглед, защото се чувства неразположена.

Бахадър е заблуден от  Хюля, че Аслъ, че се държи непочтено и не пожелала да изпълни  дадена задача. Бахадър отправя упреци за това, че тя не уважава неговата съпруга. Аслъ посочва, че Хюля е поискала да успеят да свършат работата на следващия ден. Бахадър разбира, че Аслъ лъже. Въпреки че Яшар се опитва да я оправдае. Левент се допитва до Мелис дали тя ще се омъжи за него…Какъв ще е отговорът?

Заповядайте в официалната група на сериала „Откраднати мечти“ там ще намерите епизоди, снимки и информация свързани с него – https://www.facebook.com/groups/5202515733099975