Тв новини

„Откраднати мечти“: Мелис ще приеме ли предложението на Левент?


Левент се допитва до Мелис дали тя ще се омъжи за него. Тя му разказва, че изпитва чувства към него, но се съмнява в неговите чувства към нея. Улвие се намесва в разговора, Мелис се просълзява и му казва че няма да приеме предложението му за брак. Улвие казва на Левент, че Мелис не изненадва с отговора си. Тя го насърчава да се постарае да я спечели като бъде по-настоятелен.

Левент звъни на бижутера иска да приготви специално за Мелис годежен пръстен. Джемил не се появява на празничната вечеря, на която Сафие го е канила. Причината поради която той не отива е, че се намира в болница. Това той казва на Айше. Хюля научава от Улвие, че Бахадър е дал детайли от пасажи в дневника й и е  научила, че е дала много голяма сума на Кудрет, за да открие Ефе. Улвие се извинява на Хюля, че са я обвинили в недобронамереност.

Мелис чува всичко и изпада в ужас. Мелис остро изразява своето недоволство от манипулациите й. Тя я заплашва ,че ще я издаде. Хюля я контрира, че и нейните тайни ще излязат на показ. Хюля е сигурна, че няма да й повярват.

Айше получава извинение от Джемил, затова, че не е пристигнал на вечеря, защото е трябвало да помогне на свой състудент. Айше не го познава. Текин научава, че чуждестранна компания, която е взела участие в проекта е фалшива и всичките пари, които той е вложил, ги е изгубил. Текин иска да се разправи с Левент и да му обясни какво се случва. Левент се оправдава, че когато правиш бизнес винаги съществува риск да загубиш. Той иска да му помогне като вземе акциите му. Ще се съгласи ли Текин?

Заповядайте в официалната група на сериала „Откраднати мечти“ там ще намерите епизоди, снимки и информация свързани с него – https://www.facebook.com/groups/5202515733099975