Актьори

Йозджан Дениз съди Фейза Актан за нападение


Йозджан Дениз се завръща в съда… Той твърди, че е бил нападнат от бившата си съпруга Фейза Актан, ударила го е и е скъсала ризата му. Ето разказа му пред съда: “ В деня на инцидента имах законно право за виждане със сина ми. Детето ми ходи на детска градина. Фейза е попречила на детето да отиде на градина. В същия ден се обадиха от там и казаха, че синът ми Кузей го няма.Така че се прибрах  да си взема детето и да поговорим за това. Казаха ми да изчакам. След половин час момчето все още не беше готово…“.

Бившата съпруга на певеца и актьора Йозджан Дениз Фейза Актан беше съдена по две отделни обвинения за това, че е ударила шамар на Дениз и е разкъсала ризата му, докато е отивал да вземе детето си. На изслушването, проведено в първоинстанционния наказателен съд в Истанбул, присъстваха жалбоподателя Дениз и адвокати му. Докато подсъдимите Фейза Актан и Еда Актан не присъстваха на заседанието, но техните адвокати  бяха в залата.

Жалбоподателят Дениз, който направи изявление на изслушването, продължи с разказа си: „Детето не ми беше дадено. Половин час  след като помолих момчето не беше готово. Попитах Фейза защо детето не е готово, свидетелства той, И ТЯ ЗАПОЧНА ДА МЕ НАПАДА АГРЕСИВНО.“

Йозджан Дениз продължи с разказа си, че обвиняемата Актан била ядосана и одраскала ръката му с ноктите си и продължи  показанията си: „Помолих я да не прави това и да подготви детето. Фейза Актан, която пусна детето на земята, се ядоса още повече и започна да ме напада жестоко. Тогава разбра, че там има камери и започна да ме провокира, като се приближи до мен, за я нападна. Синът ми видя тази ситуация с агресията на Фейза Актан и каза „татко“. В това време Фейза удари главата на момчето във вратата, докато то се опитваше да ме пусне вътре. След като отново излезе, Фейза се опита да се направи невинна пред камерите, като извика „не ме  предизвиквай пред камерите“.

Съдът отложи заседанието, като реши, че трябва да бъдат изискани видеозаписи, изобразяващи насилието по случая, и преписката да бъде изпратена на вещо лице, което да разследва наказателния случай по видеозаписите.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.