Тв новини

„Откраднати мечти“: Йомер чува важна информация


Текин иска от Мерием да направи възможното и да убеди Йомер, че те държат един на друг. Мерием категорично отрича такава възможност. Йомер чува. Мерием оправя леглото на Йомер. Тя иска да бъде до него, но Текин не й позволява. Левент информираме  Мелис,че има план чрез който ще премахнат Текин. Той решава да фалират изкуствено холдинга и стойността на акциите на Текин ще паднат и ще бъдат изкупени. Така всичко отново ще стане собственост на  Метаханолу.

Левент отива в дома на Текин. Йомер е радостен и го прегръща, а Текин се интересува къде момчето иска да живее. Йомер е категоричен, че иска да бъде отново в имението. Яшар е информирал Айше, че е станал свидетел как тя е целувала Бахадър.

Сафие трябва да напусне работа тя информира дъщеря си. Айше е във фирмата и събира вещите. Айше информира Джемил. Звъни телефонът на Джемил. Джемил иска Айше да го изчака, докато приключи срещата, която са му определили. Идва и  Оя, която кара Айше да се маха без да дава на никого каквото и да е обяснение. Айше я слуша. Йомер казва на Левент и Мелис, че е чул Мерием да казва на Текин, че вече не го обича. Мелис информира Текин.

Заповядайте в официалната група на сериала „Откраднати мечти“ там ще намерите епизоди, снимки и информация свързани с него – https://www.facebook.com/groups/5202515733099975