Тв новини

Днес (17-ти октомври) в „Не ме оставяй“ Дженгиз казва на Арзу, че


Дженгиз казва на Арзу, че има среща със свой приятел и трябва да излезе. В действителност обаче отива на свиждане на Кудрет в затвора.

Мелтем уведомява Съла и Йозге, че Керем е арестуван. Съла остава шокирана, а Йозге дори не трепва. Мелтем започва да подозира сестрата на Керем.

От полицейското управление звънят на Тарък и го уведомяват, че трябва да свидетелства за катастрофата. Мъжът разбира, че Керем е бил задържан за нея.

Мелтем, Съла и Йозге се отправят към полицейския участък.

Емре не издържа да гледа заедно Ердем и Елиф и се оттегля гневен.

Бану е на път да изтрие уличаващия запис в телефона на Фатма. Отваря галерията, но в този момент батерията на апарата пада и той се изключва.

В полицейското управление пристига адвокатът на Керем. Уведомява го, че жалбата срещу него е подадена от жена. Тарък дочува разговора им и е убеден, че Съла е автор на обвинението срещу Керем.

Ердем предлага на Елиф да остане с него и след семинара, за да отдъхнат. Тя се съгласява.

Ердем приготвя пикник за Елиф в гората край езерото. В същото време там се разхожда и Емре.

Дженгиз пристига в затвора за свиждане с Кутрет. Уверява го, че съвсем скоро Емре ще се ожени за дъщеря му, без да уточнява за коя точно.

Ердем учи Елиф как да лови риба. Хваща ръката ѝ, за да ѝ покаже, а в този момент Емре ги вижда и погрешно заключава, че са заедно и се прегръщат.

Разярен, Емре се приближава към Кудрет и Елиф и се нахвърля с юмруци на колегата си.

Бану не успява да открие зарядно устройство, с което да зареди телефона на Фатма, и решава да го унищожи. Хвърля го на земята и започва да скача върху него.

Емре отвежда насила Елиф със себе си. Ердем е доволен, че благодарение на побоя, се е изкарал жертва пред Елиф.

Йозге признава на Тарък, че лично тя е дала показания срещу брат си. Споделя му, че се е сдобила с видеозапис, който доказва, че повредата в спирачната му система е била умишлено причинена от Керем.

Тарък умолява Йозге да оттегли показанията си срещу Керем.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.