Тв новини

„Не ме оставяй“: Жесток бой нанася Емре на…


Съла и Йозге научават от Мелтем, че  Керем е арестуван. Те тръгват към полицията. Тарък вече е наясно, че Керем е задържан, защото го подозират, че той е направил катастрофата, при която той пострада, заедно с Йозге. Дженгис получава обаждане от Кудрет, който иска да отиде в затвора.

Бану успява да отмъкне телефона на Фатма отново тя успява да се скрие и да изтрие видеозаписа, но Фатма я вижда поради това, че батерията пада. Бану не успява да изпълни замисъла си. Ердем и Елиф са излезли на разходка. Емре научава това. Керем има жалба срещу себе си. това той информира адвоката му. Тарък смята, че  Съла е скалъпила обвинението срещу Керем, тя обаче отрича да го уличавала в престъпление. Йозге информира Тарък, че Керим е зад решетките след като тя е дала показания. Тя казва че е получила видеозапис, който й дава информация, че Керем й е повредил  автомобила на Тарък. Всичко това е станало преди катастрофата.

Йозге е помолена от Тарък да смени информацията, която е дала, за да могат да оправдаят Керем. Джингиз е в затвора при Кудрет. Той го уверява, че Емре ще се ожени за дъщеря му. Емре отива на езерото където Елиф и Ердем ловят риба. Ердем помага на Елиф при ловенето на риба и тогава несъзнателно я прегръща. Емре вижда това и пребива от бой  Ердем, като взима Елиф.

Бану не успява да намери къде е зарядното за телефона й. Единственото нещо което остава е да счупи телефона. Междувременно автомобил на Емре се поврежда, затова Елиф и Емре тръгват пеша през гората. Те решават да пренощуват в една изоставена къща.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.