Тв новини

„Опасно изкушение“: Ще успее ли Йълдъз да накара Чаатай да й обърне внимание?


В разговор с Асуман Йълдъз й разказва какво се е случило в поредния неуспех да започне работа.

Асуман казва, че има решение и то се корени в това Йълдъз да си намери богат мъж. Джанер и Емир могат да свършат тази работа като й потърсят богати кандидати. Йълдъз ги отхвърля един по един, защото не харесва възрастта им, но Джанер й предоставя снимката на Чаатай, който е син на Хасан Али, новият собственик на холдин Аргун. Обаче има една уловка, той излизал само с високи жени с черни коси. Йълдъз не се отказва и е готова да завоюва неговото внимание.

Шахика шантажират Ендер, че акциите, които притежават двамата с Мерт, могат да я накарат чрез съда да се съгласи със сливането на компаниите. Шахика и Мерт  информират Хасан Али, че са решили чрез съда да накарат Ендер да се съгласи с договора за сливане на компанията. Хасан Али ги съветва да го раздава по-лежерно и не е съгласен с факта, че в компанията ще има конфликти. Мерт и Шахика принуждават, все пак, Ендер да се съгласи и тя подписва договора, изрично подчертавайки, че го прави след като я принуждават.

Започва акцията по  спечелването на Чаатай от страна на Йълдъз. За тази цел Джанер я учи да сложи черна перука и Йълдъз се отправят към ресторанта, където Чаатай е направил резервация. Но се получава недоразумение вместо Чатай на масата си я кани негов приятел. Чаатай си тръгва от заведението. Джанер бързо привиква Йълдъз. Тя действа  и си хвърля чантата си върху колата на Чатай. През това време младият мъж разбира, че едното око на Йълдъз е синьо, а другото кафяво, причината е, че  Йълдъз е изгубила една от лещите си.

Чаатай не й обръща нужното внимание и си тръгва. Шахика кара Зехра да прехвърли акциите си на Мерт.  Зехра изтъква, че част от акциите са и на нейната сестра.  Шахика е ядосана. Тя казва на Мерт, че е готова за действие и е време да оберат фондовете. Той я предупреждава че е рисковано, тя обаче не се съгласява и изтъква че той й е обещал услуга.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.