Тв новини

„Опасно изкушение“: Подготова за рискована продажба и начало на свалка, която…


Йълдъз се кандидатира в компанията като асистент мениджър. Асуман е недоволна и я кара да направи фирма за почистване на дрехи. Йълдъз не желае. Има заседание и във фирмата, където Мерт информира Шахика и Зехра, че компанията ще се слее с известния бизнесмен Хасан Али Коюнджу от Адана. Той е достатъчно заможен, за да направи инвестиции, които да подкрепят фирмата и да я издигнат на още по-голямо равнище. Хасан Али също трябва да присъства на срещата, но закъснява той идва със своите помощници Махмут и Седай. Ендер не е съгласна със сливането на компанията, защото дейността на фирмата на Хасан Али е различно от тяхната фирма. Мерт обаче я убеждава, че Аргун Холдинг ще затъне, ако не продължи да плаща задълженията си. Ендер е категорична и отказва да предостави своите акции. Все пак, Мерт дава надежди на Хасан Али, че ще накара Шахика да даде необходимото съгласие, за да се слеят двете фирми. Така и става, Шахика приема условията на Мерт и му обещава да се съюзи срещу Ендер. Той обаче трябва да изпълни едно желание, когато тя има нужда от него.

Йълдъз, както е решила се явява на интервю и мениджърът моментално я кани на вечеря. Под претекст, че ще има бизнес среща. Когато Йъдъз отива вижда, че няма никой освен въпросния мениджър. Той я кани да вечерят заедно,  но се появява неговата жена и се нахвърля  Йълдъз, като го обвинява, че той изневерява. Йълдъз е съкрушена и си тръгва. В разговор с Асуман Йълдъз й разказва какво се е случило.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.