Тв новини

„Опасно изкушение“: Зейнеп се омъжва за Дюндар


Зейнеп решава да се самоубие, но да не се омъжва за Дюндар, но той я заплашва, че ще убие майка й и сестра й след това

Зейнеп сваля пистолета и го подава на Дюндар и му се извинява. Тя му казва, че ще направи всичко каквото иска. „Облечи роклята“ казва Дюндар, Дюндар е вече готов за сватбата, сложил си е костюма.

Лицето което ще извърши бракосъчетанието също е в къщата. Курбан се страхува, че може Зейнеп да откаже пред служителя да се омъжи. Но Дюндар е сигурен, че тя няма да направи това. Зейнеп е в сватбена рокля и е готова за церемонията.Дюндар е недоволен, казва й, че гримът не е достатъчен: „Както се подготвяш за Алихан, така го направи и за мен, сърдит е Дюндар.

Дюндар й казва че след като се оженят, тя ще се обади на майка й и ще каже, че вече е съпруга на Дюндар Челиккан. Зейнеп пита дали  на някого ще се случи нещо лошо, Дюндар отговаря отрицателно. Започва церемонията по бракосъчетанието на Дюндар и Зейнеп. Сядат на сватбената маса. Длъжностното лице дава книгата, където да се разпишат като мъж и жена. Зейнеп се колебае, но подписва и Дюндар се подписва. Длъжностното лице ги обявяват за мъж и жена. Курбан казва: „Да оставим насаме младоженците“. Дюндар отвежда в една стая Зейнеп. Ти сега си моя, казва той. Дюндар заявява: „Това което правят женените, ние ще го направим сега“.

Алихан се обажда на Йълдъз и я пита какво става със Зейнеп. Той казва, че й звъни и постоянно, но телефона дава заето. Йълдъз ще се опита да се свърже с майка си, всички започват да се чудят, какво се случва, защо майка й не се обажда.

Зейнеп се опитва да убеди Дюндар да не я насилва и брака им да не започва с насилие. Той казва, че тя пак ще избяга. Зейнеп му отговаря, че няма къде да бяга ,защото вече са мъж и жена. Какво ще кажат на бъдещите им деца, че  брака им е започнал с насилие.? Зейнеп иска от него да й помогне да дойде на себе си. Дюндар се съгласява, отива в съседната стая и казва тя да си почине. Алихан тръгва да види какво става с майката на Зейнеп. Човекът на Дюндар насочва пистолет към Асуман и й казва да мълчи, иначе ще я застреля. Алихан и Емир решават да разбият вратата, в тоя момент, човекът на Дюндар стреля срещу тях. Те го обезвреждат. Емир взима пистолета и го насочва към бандита. Алихан го пита къде е  Зейнеп?

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.