Тв новини

Утре (13-ти януари) в „Опасно изкушение“ На пробата на булчинската рокля Зайнеп получава паническа атака


Ендер се изправя срещу Кая и му казва да си замине от където е дошъл, защото не може да го укрива. Зайнеп е много объркана, защото разбира, че снимките на Алихан и Ендер в леглото не са истински. Вижте още какво ще се случи в епизод 115 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 13 януари 2022 (сряда) по bTV.

НА КРАТКО какво се случва в 115 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 13 януари 2022 (сряда) по bTV

Алихан и Зайнеп работят до късно в офиса, а след това той я изпраща. Двамата споделят чувствата си.

Йълдъз е съсипана от истината, която научи и пита Халит, дали прилича на баща си.

Емир разбира, че Ендер е направила снимки, които не са истински, а след това Йълдъз ги е показала на Зайнеп. Той казва това на Зайнеп, а тя е много объркана.

Зайнеп е изненадана да види майка си в Истанбул и разказва на Йълдъз какво е научила от Ерим.

Ендер не одобрява нито едно от предложенията, които Кая предлага на борда на директорите. Тя му казва да си замине от където е дошъл, защото не може да го укрива.

На пробата на булчинската рокля Зайнеп получава паническа атака.

На сбирката в имението по повод завръщането на Ерим, Йълъдз забелязва напрежение между Ендер и Кая, и решава да разбере какво има между тях.

Йълдъз казва на Алихан за снимките на него и Ендер в леглото, че са фалшиви и го моли да говори със Зайнеп.

Алихан и Зайнеп работят до късно в офиса, а след това той я изпраща. Двамата споделят чувствата си.

Алихан си тръгва късно от офиса и вижда, че и Зайнеп не си тръгнала и отива да я пита какво прави толкова късно, а тя му отговоря, че работи защото работа ѝ се отразява добре. Зайнеп му подхвърля, че офисът ще му липсва, а Алихан ѝ отговоря, че сигурно, но тъй като тя е усвоила бизнеса, той няма какво да прави. Зайнеп го пита, дали точа означава, че оставя всичко в нейните ръце, защото когато е постъпвала на работа, дори и не е смеела да си помисли, че това ще се случи. Алихан ѝ казва, че е така, че са се случили много неща. Зайнеп му казва, че това да стане с председател не е била нейната мечта, а Алихан я пита каква е? Зайнеп си замълчава, а той я пита, дали шофьорът ѝ е тук, а тя му казва, че го е отпратила. Алихан ѝ предлага да я откара, тя първоначално му отказва, но след това се съгласява, но му казва, че е гладна и първо ще хапнат.

Алихан спира да купи по един сандвич, а Зайнеп се провиква след него, да купи айрян, но тъй като той не я чува тя слиза от колата. Алихан се връща със сандвичите, а Зайнеп му казва, че е искала да му каже да купи айрян, но не я е чул. Той ѝ казва, че сега ще вземе, но я пита, дали е взела ключовете от колата, защото колата се е заключила автоматично. Зайнеп му отвръща, че не е… и му се извинява, защото не е знаела, че ще стане така.

-Тогава аз ще си вървя, защото съм наблизо! – казва Зайнеп.-Браво, заключи колата и си тръгваш – ядосва се Алиха, а тя му отвръща, какво да направи, да поправи колата ли?-Извини си, засрами си… – отвръща Алихан. След което ѝ казва, че няма да я пусне да се прибира сама, ще я изпрати, а след това ще си хване такси……

Двамата споделят чувствата си, чрез кученцето Кажу.

Виждаме колко им е трудно на двамата да се държат на разстояние един от друг, защото много се обичат. Дори Гюлсюм, съседката на Зайнеп ще ѝ каже сутринта, че от километри се вижда, че обича онзи дългуч и я съветва да си поправи грешката на време и не се омъжва.

Йълдъз е съсипана от истината, която научи и пита Халит, дали прилича на баща си

Действието се пренася в имението на Халит, където Йълдъз е съсипана и казва на Халит, че всичко, в което е вярвала се е оказало лъжа. Халит прегръща Йълдъз и ѝ казва, че знае, че няма да и е лесно, но не е длъжна да се вижда с него, да приеме, че е мъртъв и продължи живота си.

-Добре, що за човек е? Аз на него ли приличам или пък Зайнеп? – пита Йълдъз.-Не го оприличих на никого, защото дълго време е лежал в затвора и изглеждаше изхабен, а и преди това е бил зад решетките – отговоря Халит.-Значи истински убиец. Баща ми е убиец, а мама беше на път да стане убийца – отвръща Йълдъз, а Халит я хваща за ръката, за да я успокои и ѝ казва, че е най-добре да не мисли за това и отравя живота си… Йълдъз го поглежда в очите и му казва, че се радва, че се е оженила за него, защото е нямало да понесе това сама!

Сутринта Йълдъз разбира, че днес ще освободят майка ѝ, а също така Халит е поканил на вечеря Кая, който е новият изпълнителен директор на компанията му, Ендер и Джанер.

Емир разбира, че Ендер е направила снимки, които не са истински, а след това Йълдъз ги е показала на Зайнеп. Той казва това на Зайнеп, а тя е много объркана.

Рано сутринта Ендер идва при брат си и му казва веднага да си събира багажа, защото ако чака на него, той никога няма да се премести при нея.

Джанер казва на сестра си, че не може да повярва, че е отмъкнала къщата на Алихан, а и със Зайнеп го е разделила. Ендер му отвръща, че му е направила добро, защото Зайнеп си е намерила мъж, точно като за нея. Джанер и ѝ казва, че си е мислил, че Зайнеп и Алихан ще се съберат отново, но Ендер му отвръща доволна, че това е невъзможно, защото тя е направила снимки на нещо, което не се е случило, а онази глупачка Йълдъз ги видя…. Смее се доволно Ендер. Емир чува техният разговор и решава да разкаже на Зайнеп, а чувайки го тя е много объркана.

Зайнеп е изненадана да види майка си в Истанбул и разказва на Йълдъз какво е научила от Ерим.

Асуман е освободена и пристига в Истанбул за сватбата на Зайнеп, а Йълдъз я предупреждава да не казва нищо на сестра ѝ, а да се усмихва и преструва, защото това, тя най-добре го умее.

Зайнеп е изненадана да види майка си, а след това казва на Йълдъз какво е разбрала от Емир. Йълдъз е ядосана, защото разбира, че Ендер я е изиграла.

Опасно изкушение

Ендер не одобрява нито едно от предложенията, които Кая предлага на борда на директорите. Тя му казва да си замине от където е дошъл, защото не може да го укрива.

Алихан идва да се запознае с новия изпълнителен директор, но преди това Халит го кани на вечеря по-случай завръщането на Ерим. Пристига и Кая, двамата се запознават, а Халит казва за него, че е работохолик и още от първия му ден в компанията е знаел, че ще се издигне.

Халит представя Кая и на събранието на борда на директорите, към което се присъединява и Ендер, която се противопоставя на всичко, което предлага Кая.

Кая казва на Халит, че е дошъл, за да му помогне, а не да му оспорват предложенията. Халит го успокоява, като му казва, че Ендер има проблем с него и затова прави сцени, за да го дразни, но той има последната дума, а Кая му отвръща, че се радва да го чуе, защото си е помислил, че е дошъл напразно.

Ендер казва на Кая да се върне от там от където е дошъл, а той я пита, защо, а тя му отвръща, че не иска да го укрива. Кая я пита, дали говори за шоуто си преди малко, а тя му отвръща, че иска да играе с открити карти и ще стопира всичко, което иска да направи, но след като иска да губи да остане…

-Амбицирам се, когато ми хвърляш ръкавицата по този начин! Ще бъда два пъти по-успешен! Измина много време, защо се страхуваш от мен, Ендер? – пита Кая, а Ендер му отвръща, че не иска той да е около нея.

Утре (13-ти януари) в "Опасно изкушение" На пробата на булчинската рокля Зайнеп получава паническа атака

На пробата на булчинската рокля Зайнеп получава паническа атака.

Асуман съветва Зайнеп, че трябва не трябва да прави това, което трябва и е правилно, а това което ѝ подсказва сърцето, и да бъде с мъжа, който иска, защото животът е прекалено кратък.

-Мамо, какво да правя? – пита Зайнеп.

-Направи, това, което те прави щастлива, дъще! – казва Асуман.

На сбирката в имението по повод завръщането на Ерим, Йълъдз забелязва напрежение между Ендер и Кая, и решава да разбере какво има между тях.

Йълдъз разпитва Зерин от къде познава Кая, а тя ѝ казва, че той е работил във фирмата преди да се разведат с Халит. Йълдъз я пита, а какво общо имат с Ендер, а Зерин се сеща, че по това време Ендер е била секретарка на Халит, но надали тя се е виждала с друг мъж, защото е преследвала Халит.

Ерим иска да покаже на Кая как свири на китара и го води в стаята си, а притеснена Ендер, че са се забавили, казва на брат си, че ще отиде да види какво правят? Ендер влиза в стаята на сина си и ги пита какво правят, а Ерим ѝ казва, че батко му Кая също разбира от музика. Ендер иска да заведе сина си при останалите, но Ерим иска да си поговори с Кая и казва на майка си, че ще дойдат след малко, но виждаме колко е притеснена Ендер.

Йълдъз вика Алихан уж да му покаже нещо и му казва, че снимките, които му е показала с Ендер не са истински и го моли да поговори със Зайнеп, защото сестра ѝ много страда.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.