Тв новини

„Опасно изкушение“: Зейнеп се готви да застреля Дюндар


Дюндар похищава Зейнеп и я кара да се обади на  Алихан

Алихан се чуди защо Зейнеп не му вдига и пита къде е. Казва му, че на майка й кръвното се е покачило и това е причината, Алихан предлага помощ, но Зейнеп я отклоня.

Дюндар й казва да стане след като свършва разговор. Той я завежда в друга стая където всичко е осеяно със сърчица и рози и булчински дрехи и я пита дали й харесва. Той казва, че тази нощ тя ще стане негова жена. Кара я да облече роклята защото ще извършва церемония по къната. Излиза от стаята Зейнеп се чуди какво да прави опитва да отвори прозореца, но не може. Всичко е заключено. Зейнеп облича роклята казва на Дюндар да донесе каната. В момента, когато той взима да й сложи булото на главата, тя измъква пистолета от кобура на кръста му и го насочва срещу него като казва да се обади да пуснат майка й, която той държи под дулото на пистолета на своя довереник.

Дюндар й казва ти отново ме измами. Дюндар слага главата на дулото на пистолета и чака да го застреля. Той й крещи „стреляй“, тогава Зейнеп насочва пистолета към своята глава. Тя казва звънни сега на пуснат майка ми, иначе ще се самоубия. Дюндар е съкрушен: „Вместо да се омъжиш за мен, ти искаш да се самоубиеш, толкова противен човек ли съм аз?“, пита Дюндар и се разплаква: „Добре, убий се, но знаеш ли какво ще направя аз – след това ще отида и ще убия майка ти, след което ще  убия и Йъллдъз, и най-накрая ще убия себе си.“ Зейнеп сваля пистолета и го подава на Дюндар и му се извинява. Тя му казва, че ще направи всичко каквото иска. „Облечи роклята нарежда  Дюндар, Дюндар е вече готов за сватбата, сложил си е костюма.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.