Тв новини

„Опасно изкушение“: Зейнеп разбира кой е убил баща й, Мустафа стреля по още един човек


Зейнеп научава истината за баща си

Ендер съобщава на Йълдъз какво е научила от Мустафа за убийството. Йълдъз в беса си, й забива шамар. От своя страна Мустафа е в офиса на Алихан и съобщава на Зейнеп, че той е убиецът на баща й. Зейнеп е силно разстроена, но Алихан я подкрепя. Двете сестри питат за подробности майка си. Ендер дразни бившия си мъж с действията на Йълдъз. Алихан подкрепя съпругата си покрай болката, която е научила за убития си баща. Халит се кара с Йълдъз и гони Асуман, която няма къде да отседне.

Ендер изживява вълнуващи мигове с Кая, както й Зехра и Джанер, които за зла участ се засичат с Емир и Лила. Кая и Ендер продължават своята любовна история без да знаят, че в момента техния син  изживява тежки моменти. Жената, която го е осиновила е починала и му е оставила  писмо до него.  В него му казва коя е истинска му майка.

Халит нарежда Асуман  да бъде изхвърлена от Имението и настанена далеч от семейството му. Мустафа прави опит да нахлуе в Имението с пистолет. Опитват се да го озаптят, но той стреля и улучва Ерим. Ендер е щастлива, но не знае, че нейното дете е в смъртна опасност. Тя научава и в следващия момент всички беди се стоварват върху главата на Йълдъз. Определят я за човека, който е виновен за жестоката трагедия с Ерим. Кая дарява кръв за спасяването на Ерим.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.