Епизоди

„Опасно изкушение“: Ендер е била нежелана снаха от родителите на Кая


Става  ясно, че Мустафа е убил бащата на Зейнеп

Излизат резултатите от ДНК тест. Кая е съкрушен. Той разбира че Емир не е негов син. Ендер се появява и виждайки документа побеснява. Те се карат, Ендер изпитва чувство за вина, защото знае как е скрила от Кая, че е родила дете от него и го е предоставила за осиновяване.

Зейнеп и Алихан са много щастливи, те се радват на своя сватбен ден. Зерин, обаче, е леко недоволна. Случва се нещо непредвидено. Джанер и Зехра изживяват любовен роман.

Докато Алихан и неговата вече съпруга Зейнеп се радват на щастието си, Мустафа разбира къде живеят сестрите в Истанбул. Той отива под наем при Гюлсум.

Когато сватбата приключва и Йълдъз взема за подкрепа Емир и се отправя на обследване в стария квартал на Ендер. От това посещение, тя научава, че е имала нещастна любов с Кая, защото неговите родители не са я приемали. Йълдъз е придобила нова самочувствие и намеква на Ендер, че е наясно с нейния живот. Йълдъз предизвиква сълзи в очите на Ендер, тя се разплаква пред брат си и му съобщава, че е родила дете от Кая и го е дала за осиновяване. Джанер е готов помогне на сестра си и да се разправя с Йълдъз.

Емир е подмамен от Мустафа и се е забъркал с лихвари, които го издирват за неплатени дългове. Емир запознава Мустафа с Джанер и той успява да разбере ,че има неразбирателство между Ендер и Йълдъз.

Ендер си връща старите чувства към Кая даже печели на своя страна Тюлин, като по този начин спира теча на информация към Йълдъз. Тюлин издава и Йъдъз на Халит, който отново й прави грандиозен скандал. Мустафа открива начин как да изкара лесни пари, моли Джанер да го свърже със сестра му, казва на Ендер, че е убил бащата на Зейнеп.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.