Тв новини

„Опасно изкушение“: Зейнеп и Алихан се женят


Дългоочакваната сватба между Алихан и Зейнеп се случва

Йълдъз крие от Халит, че Лила има връзки с Кузей й дава напътствия. Йълдъз се намесва сериозно в историята на отношенията между Кая и Ендер, а от своя страна Алихан дава на Зейнеп договор, който показва, че те имат нов общ дом, но ще се женят след години. Това дразни Зейнеп и тя го коментира със сестра си Йълдъз. И Йълдъз иска обяснение от Алихан какво е това поведение й защо той обърква Зейнеп. Йълдъз получава информация от Алихан, че в новия дом е с друга жена. Зейнеп и Йълдъз са бесни и се отправят към жилището. В новия дом Зейнеп получава най-голямата си изненада от Алихан. Алихан е организирал сватбата им. Те сключват брак пред близките си хора.

Излизат резултатите от ДНК тест. Кая е съкрушен. Той разбира че Емир не е негов син. Ендер се появява и виждайки документа побеснява. Те се карат Ендер изпитва чувство за вина, защото знае как е скрила от Кая, че е родила дете от него и го е предоставила за осиновяване.

Зейнеп и Алихан са много щастливи те се радват на своя сватбен ден. Зерин, обаче, е леко недоволна. Случва се нещо непредвидено. Джанер и Зехра изживяват любовен роман.

Докато Алихан и неговата вече съпруга Зейнеп се радват на щастието си, Мустафа разбира къде живеят сестрите в Истанбул. Той отива под наем при Гюлсум. Когато сватбата приключва Йълдъз взема за подкрепа Емир и се отправя на обследване в стария квартал на Ендер.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.