Тв новини

„Опасно изкушение“: Един изоставен син търси майка си


Биологичния син, когото Ендер е изоставила, търси отговори

Халит нарежда Асуман  да бъде изхвърлена от Имението и настанена далеч от семейството му. Мустафа прави опит да нахлуе в Имението с пистолет. Опитват се да го озаптят, но той стреля и улучва Ерим. Ендер е щастлива, но не знае че нейното дете е в смъртна опасност. Тя научава и в следващия момент всички беди се стоварват върху главата на Йълдъз. Определят я за човека, който е виновен за жестоката трагедия с Ерим. Кая дарява кръв за спасяването на Ерим.

Биологичният син на Ендер търси реванш.В бедната обстановка, в която живее го потиска. Той е решен на всяка цена да открие своята майка и да й потърси отговорност за това, че го е изоставила. След грандиозния скандал със стрелбата на Мустафа срещу Ерим Лила и Зехра очакват баща им да се разведе с Йълдъз. Ерим след като се събужда от комата, се присъединява към желанието на сестрите си Йълдъз и Асуман да бъдат изгонени. Само Кая е благосклонен към тях.

Елиф продължава да сее раздор между Алихан и Зейнеп. Когато отиват на парти с негови бивши състуденти тя го сблъсква с една дама която продължава да таи интерес към него. Зейнеп решава да я вземе на работа, но Алихан не иска, защото е имал любовна връзка с нея. Момичето се казва Хазал. Асуман иска прошка от дъщеря си, затова че станала причина нейния биологичен баща да бъде убит от Мустафа. Зейнеп й прощава. Елиф отново смазва ситуацията и всява раздор между Алихан й Зейнеп.

Зейнеп назначава Хазал на работа, а Елиф й казва, че това е бившата любима на нейния мъж. Халит решава че ще се грижи за сина си много стриктно и не иска хора около него. Съобщава на Йълдъз, че отива да живее с Ендер и казва на Йълдъз да напусне имението защото ще се развеждат.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.