Актьори

Новата любов на Онур Туна е Ханде Доандемир


Сега „на дневен ред“ в турските таблоиди е нова звездна двойка Ханде Доандемир и Онур Туна. Актьорите дадоха повод за дискусия, като оставиха коментари и харесвания на страниците си в социалните мрежи. Информация за връзката на новата звездна двойка постоянно се появява в пресата. Най-накрая топпапараците успяха да направят обща снимка на влюбените, които се появиха заедно на публично място.

Ханде Дгандемир е известна турска актриса с 20 проекта във филмографията си. Момичето получава социологическо образование, обучава се във Франция, тъй като владее френски език. Докато работи по диплома по темата за насилието над жени в турското кино, тя влиза в курсове по актьорско майсторство в известната школа „Академия 35,5 мм“, за да опознае по-добре предмета на изследването си. Както се оказа впоследствие, основната професия Ханде стана не социологията, а работата й в кинематографията.

В началото Ханде получаваше епизодични роли, след това работи 2 години като телевизионна водеща в програмата „Помниш ли“.

Истинската слава дойде след снимките на сериала „В очакване на слънцето“, където актрисата получи главната роля – ученичка от школата Sayer, Зейнеп. След това актрисата участваше в нови проекти почти всяка година. Актрисата често участва и в рекламни събития като модел.

Онур Туна също не е планирал да става актьор. В детството той проявява математически способности, така че след училище постъпва в университет в катедрата по икономика. Въпреки страстта си към точните науки, актьорът посещава музикално училище, където изучава класическата музика на родната си страна, пее и свири добре на китара, издава и песни.

Онур е привлекателен мъж, така че той започва да работи успешно и в моделния бизнес. Докато учи в университета  завършва курс по актьорско майсторство. Онур работи 4 години като модел.

Първите роли на Онур Туна бяха второстепенни, а през 2014 г. Туна изигра главна роля в сериала „Великият детектив Филинта“. Това е една от най-успешните и значими творби на актьора.

Славата на актьора идва след заснемането на телевизионния сериал „Опасно изкушение„. И тогава идва хитовия сериал „ Доктор Чудо “ и „Тежък романс“. Сега в кината на страната върви филма „Какво ще стане с нас“ с участието на Онур Туна. Лентата се излъчва и в някои европейски страни: Дания, Германия, Белгия, Австрия, Франция, Великобритания, а също и Азербайджан.

В момента Онур Туна се снима във нов хитов сериал „Затворникът“.

Ханде и Онур са на една възраст. (Ханде- 22 ноември 1985 г. (36 г.), Онур – 2 юли 1985 г. (36 г.). Те вече са се наложили в своята професия, и двамата са популярни, известни, имат своите фенове. Сега е време да помислят за личното си щастие.

В скорошно интервю пред репортери Ханде потвърди, че снимката на гърба на телефона принадлежи на Онур Туна и те са в началото на връзката си.

Дали връзката ще продължи, само времето ще покаже.

Актьорите вече имаха връзки, които завършиха с раздели. Въпреки че Ханде не обича да споделя личния си живот, информация все пак изтичаше в пресата.

По време на снимките на сериала „В очакване на слънцето“ медиите говореха за истинската връзка на главните герои Керем Бурсин и Ханде Доандемир. Актьорите изиграха сериалната любов толкова правдоподобно, че дадоха повод за догадки. Всъщност Керем Бурсин по това време се срещаше с друг партньор от сериала, Ямур Танрисевсин, която получи ролята на Мелиса, безнадеждно влюбена в Керем Сайер.

По време на снимките на сериала „Великолепният век“ Ханде започна да се среща с партньора си в сериала Окан Ялабик, който получи ролята на Ибрахим Паша. Романсът беше кратък и двойката скоро се раздели.

През 2017 г. актрисата се срещна с бивш съученик в университета – Мерт Фърат. По време на следването си актьорите не са проявили интерес един към друг, но през 2017 г. започнаха връзка, която беше официално потвърдена. Но и тя не продължи дълго.

Малко след раздялата Мерт Фърат се ожени за светска львица и дъщеря на милионер Идил Фърат, а Ханде започна да се среща с турския футболист Бурак Йълмаз.

Онур Туна е привлекателен и очарователен мъж и, разбира се, имаше романи, но всички те бяха краткотрайни.

Най-дългата връзка на Онур е с актрисата Седа Гювен, която той среща на снимачната площадка. Те трябваше да работят усилено по проекта и постепенно филмовата връзка прерасна в истинска. Актьорите често споделяха общи снимки в социалните мрежи и дори щяха да се женят, но двойката се раздели по неясни причини.

Сега всички с нетърпение очакват развитието на връзката Онур Туна и Ханде Доандемир.Ще има ли щастлив край тази любов?

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.