Тв новини

„Бараж“: Подготвя се план за „отвличане“ на Тарък


След като не успя да привлече вниманието, което очакваше от Тарък, Нехир иска да се върне в Истанбул. Причината е и болестта на Зерин. Назъм, който иска да държи Нехир възможно най-далеч от себе си след заплахата на Тарък, приема тази молба с голямо съжаление. Случва се инцидент на язовира. Тарък пострадва.Нехир не иска да го остави сам. Назъм, който трябва да наблюдава всеки ден как Нехир се приближава до Тарък, се опитва да разбере как да се отърве от Тарък. Но в цялото това объркване, служител от язовира разпознава лъжата на Назъм-Тарък. Колко дълго може Назъм да пази тази лъжа от Нехир?

Назъм организира план за отвличане на Тарък от язовира. Той скрива Тарък в камион, който отива за Истанбул и му помага да избяга в метаполиса. Докато Тарък бяга в Истанбул в камиона, той мисли само за Нехир.

Нехир се среща със Зерин и Екрем. Тя ще им помогне да намерят парите, от които се нуждаят за лечение на болестта на Зерин. За да направи това, тя се съгласява да играе“ ролята на измамница. Хората, които ще измамят, са собственикът на хотел и неговият син. Назъм пристига в хотела, където е отседнала Нехир, за да говори с нея. Ще успее ли да се срещне Назъм с Нехир?

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.