Тв новини

„Опасно изкушение“: Зейнеп: Омръзна ми хората, да ми казват, че не ти подхождам, Алихан!


Зейнеп и Алихан са се сдобрили след скандала, който предизвика Елиф. Алихан казва на Зейнеп, че трябва да се научи да му се доверява. Зейнеп отвръща,  че се е уморила  от хорските приказки, които твърдят, че тя не е равностойна, и не му подхожда. Алихан успокоява Зейнеп, като й казва, че тя е единствената жена в света, която подхожда.

Йълдъз се чуди какво да направи, за да си върне Халит, който иска да се разведе с нея. Тя мисли различни варианти:  да се разболее или да падне по стълбите. Тя решава, че няма да скача от балкона, защото е много високо. Ако си счупи крака няма да можеш да ходи и някой трябва да се грижи за нея.  Тя решава да го направи – започва да си удря крака с все сила с една дебела книга.

Зерин се чуди какво се случва с нейния брат след като толкова дълго време му звъни, а той не вдигна. Зерин съветва Зейнеп да се обърне към лекар, защото не се е досетила да я информира, че Алихан има съвещание. Тя си тръгва, а Зейнеп отново е бясна на това, което се случва около нея. Тя се се оплаква  на Алихан,че сестра му силно е променила отношението си към нея след като тя се е омъжила. И най-вече след като  Мустафа е стрелял по Ерим. Алихан се  опитва да успокои Зейнеп.

Кая в компанията, а Ийт е при него. Оплаква се, че Ендер още от първата им среща се настроила зле към него. На партито в дома, където Ийт беше сервитьор, и счупи любимите чаши на Ендер, момчето се е разочаровало от лошото поведение на биологичната си майка. Ийт казва, че би проучил такъв човек, който държи повече на чашите си от кристал, отколкото на хората. Кая го съветва да не проучва нищо. Ийт се съгласява с Кая. И се отказва от намеренията си. Ийт споделя на Кая, че го чувства много близък и затова си е позволил да разкаже, това което е почувствал. Кая го поощрява като му казва, че винаги е на негово разположение, ако има някакъв проблем – да сподели.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.