Тв новини

„Опасно изкушение“: Йълдъз си чупи крака , за да не позволи на Халит да се разведе с нея!


Йълдъз инсценира счупване на крака си, за да не позволи на Халит да я изостави

Йълдъз звъни на Зейнеп и й казва, че си е счупила крака. Разтревожена, Зейнеп казва на Алихан, че отива при Йълдъз, защото тя си е счупила крака.

На закуска Халит получава обаждане от Алихан, който му съобщава, че  Йълдъз е паднала във ваната, подхлъзнала се и си е счупила крака и ще я водят в травматологията. Халит решава и той да тръгне към Имението. Ендер не вярва, че е станало случайно. Тя казва че всичко това е постановка на Йълдъз. Ендер се чуди след като Алихан и Зейнеп отиват с нея в болницата, защо и Халит трябва да върви. Халит казва независимо, че се развежда,  няма да я остави в това състояние…„Халит, знай, че тя е паднала нарочно, защото знае, че ти точно така ще постъпиш“, казва Ендер. Джанер също е уверен, че това е постановка на Йълдъз.

Кая си припомня как е разговарял със Ийт и той му отговорил, че иска да работи в компанията, заради отмъщение. Иска да  отмъсти, затова, че не е живял този живот, който му се полага. Той свързва разговора, който е провел след счупване на чашите от страна на Ийт на партито на Ендер и предишния разговор при постъпването му на работата, и усеща, че има нещо съмнително.

Идва Тюлин, която е извикана от Кая. „Трябва да разберем кое е това момче“ й казва Кая.  Бизнесменът разказва на Тюлин,че когато се помъчил да разбере защо той е дошъл именно в тяхната фирма да работи, момчето е отговорило – заради отмъщение. „Има нещо съмнително в това момче“, казва Кая. Тюлин му казва, че е готова да го уволни, ако се съмнява в нещо. Кая й споделя, че не е необходимо това. Той е много трудолюбив.“ Тюлин обещава, че ще се разрови. Доколкото, тя знае, неговите родители са починали и няма роднини.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.