Тв новини

„Опасно изкушение“: Новото зло е тук, то се казва Шахика!


Нивата на сили в сериала „Опасно изкушение“ се променят, появява се сестрата на Кая Шахика, тя е ненадмината интригантка и зла жена

Йълдъз лежи на пода до ваната, когато пристига Зейнеп. Първата й мисъл на Йълдъз е дали Зейнеп е казала на Халит. Йълдъз не иска никъде да тръгва преди да е дошъл Халит. Халит пристига в Имението.

Йълдъз се оплаква на Халит, казва му как е паднала. Халит казва, че ще тръгнат със Съткъ към болницата. Йълдъз гони Зейнеп и Алихан, след като Халит е дошъл. В колата  Йълдъз се тюхка как ще живее със счупения крак сама. Тя му се оплаква, че си е ударила главата и от време на време губи съзнание.

Ендер е много недоволна, че Кая дава съвети на Йълдъз, тя споделя това с Джанер. Ендер споделя на  Джанер, че ако Йълдъз е направила някакъв план да върне Халит, то и те няма да стоят със скръстени ръце.

Йълдъз излиза от болницата на количка и звъни на Зехра, когато остава сама. Йълдъз пита Зехра защо не й звъни, а тя от сутринта е преживяла инцидент и Зехра не се интересува. Зехра не иска да дойде да види как е състоянието на Йълдъз. Тогава Йълдъз й заявява, на кого да съобщи за отношенията и с Джанер: на баща й или на Ендер?

Алихан изразява съмнение относно нараняването на Йълдъз. Зейнеп му се сърди. Алихан добавя, че го е усъмнил начина, по който Йълдъз ги е отпратила. Алихан казва, че ако в бъдеще Зейнеп реши да се развежда с него, той знае какво да направи – ще си счупи крака или реката.

Йълдъз се прибира вкъщи, където я чака нова помощничка. Халит се разпорежда на новото момиче как да се грижи с Йълдъз. Йълдъз не дава на Халит да се върне в дома на Ендер. Той се съгласява да остане с нея един ден. Но желанието му да се разведе с нея, остава.

В дома на Кая пристига много секси жена, която той прегръща. Зехра се прибира в Имението, където Йълдъз я подхваща още от вратата, нарежда й да й разкаже за отношенията си с Джанер. Казва й да не отрича, защото тя е видял всичко с очите си. Видяла ги е как се целуват. Зехра  отговаря на Йълдъз да не я заплашва. „Ще настъпи края на света, ако кажа на баща ти“- злобее Йълдъз.  Йълдъз прошепва нещо на ухото на Зехра, от което Зехра е зашеметена и  силно притеснена. Йълдъз  й нарежда, че трябва да го направи. Какво ли е новото желание на Йълдъз?

Ендер отива в дома на Кая, отваря й много красива жена. Зад нея, по халат, се появява Кая. Ендер е  сащисана. Шахика е тук! Новото зло на хоризонта!

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.