Тв новини

Утре (31-ви януари) в „Доктор чудо“ Назлъ казва на Танжу, че


Назлъ казва на Танжу, че преди време е била крадла. Крала е, за да се храни, защото е умирала от глад. Танжу решава да даде шанс на Илхан, но не го признава пред асистентите.

Белиз е разстроена и се чувства виновна за аборта на Кавълджъм. Ферман се опитва да я успокои. Белиз решава да върне Кавълджъм на работа заради смъртта на невинното дете.

Ферман приема идеята на Али как да възстановят ларинкса на детето. Дамла не е съгласна и докладва на Танжу. Завеждащият хирургията отива и вдига скандал на Али и Ферман.

Али изпада в криза. Родителите на детето не са съгласни на операция. Танжу се възползва от това, за да накаже доктор Вефа.

Дамла е шокирана от скандала. Ферман се ядосва и заявява на родителите на детето, че Али прави всичко заради сина им.

Кавълджъм си събира нещата от кабинета. Белиз я моли да остане на работа. Предлага ѝ да започнат всичко отначало. Мащехата ѝ обещава да се промени.

Назлъ съобщава на Илхан, че ще направят операцията и ще го излекуват.

Назлъ убеждава Али да не се притеснява за Берке, защото детето няма да остане само. Берке приема думите на Али и се съгласява да направят интервенцията. Майка му разбира това и моли Берке за прошка. Съгласява се на операция.

Танжу оперира Илхан. Разрешава на Назлъ да продължи. Тя изважда чуждото тяло от червата на младежа. Танжу го разпечатва и открива диаманти.

Докато подготвят изкуствения ларингс, Берке получава кръвоизлив. Танжу разбира за операцията на момчето и наблюдава отстрани как работи екипът на Ферман.

Ферман се опитва да разбере от Танжу какво се е случило, за да се обърне срещу Али. Завеждащият мълчи.

Кавълджъм е излъгала за аборта, като е представила на Белиз фалшив документ.

Нaзлъ заявява на Али, че ако го уволнят, няма да му прости, че се е жертвал заради детето.

В лабораторията е станала кражба. Викат Назлъ да даде показания. Тя разбира, че крадецът не е Илхан. Демир ѝ казва, че всъщност Илхан не е истинското име на младежа.

Танжу вдига скандал на Назлъ. Вика ги с Али да отидат при него след края на работния ден, за да им съобщи решението си относно тях.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.