Тв новини

„Опасно изкушение“: Изоставеният син се проваля като сервитьор, чупи любимите чаши на Ендер


На партито организирано от Ендер, Ийт се проваля като сервитьор

Кая запознава Ийт с Халит. Халит поздравява Ийт, като казва че обича младите хора, които са трудолюбиви. Ийт помага на Ерим да се качи в стаята. Ерим пита Ийт,  не е ли твърде млад, за да работи? Завършил ли е училище? Ийт му  обяснява, че той не ходи на училище, защото не му стигат парите. След смъртта на баща му той е трябвало да работи, за да помага на майка си. За съжаление и тя е починала. Ийт казва: „За съжаление не всички се раждат с късмет“. Ерим му казва, че се надява всичко да върви, както е добре за него. Джанер казва на Ендер, че е видял на вратата Кая и Йълдъз. Той разказва, че тя е дошла да саботира партито. Ендер съжалява, че Йълдъз не е дошла. Това е щяло да проработи в полза на Ендер. Джанер й обяснява, че Кая я е накарал да се върне обратно. Той я е посъветвал, ако иска да се помири с Халит, тя трябва да се върне в Имението. Джанер не разбира защо е необходимо Кая да иска помиряване на Халит и Йълдъз. Ендер не  проумява, защо Кая е станал толкова близък с Йълдъз. Особено след като тя е казала на Кая, че не обича  Йълдъз. Ийт подслушва разговора им. Ендер забелязва това и му казва да се отдалечи.

Ендер пита Кая защо е решил да се сближи с Йълдъз. Ендер му казва, че го е чула да й дава съвети. Той се оправдава с това, че  няма да допусне човек да направи грешка, която да му коства много. „Но тя е моят враг“, казва Ендер. Кая се нервира и казва, че разговора ще бъде продължен на следващия ден.

Ийт изпуска чашите от подноса,  Халит  го успокоява, в следващия момент, обаче, Ендер се развиква с пълен глас. „Това са  най-хубавите и най-скъпите ми кристални чаши, крещи Ендер – ти се оказва много неук“. Кая отива до момчето и го моли да не събира стъклата, за да не си пореже с ръка. Кая успокоява момчето.  Ендер не спира да мърмори.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.