Тв новини

„Опасно изкушение“: Зехра е сигурна, че е видяла призрака на Шахика


Ендер е категорична, че ще  предаде Хасан Али на властите. И там той трябва да разкаже, какво точно е извършил, но има едно решение: изходът е той да преведе акциите на тяхно име. Хасан Али обяснява че е готов да го направи, но дяловете могат да се прехвърлят само на лица, които са от семейството. Ендер веднага реагира и му казва, че е записала разговора и му дава известно време да си помисли за възможни варианти, които да предложи.

Хасан Али се нахвърля върху Махмуд и го скастря, че той иска да не се появява пред него. Махмуд звъни на Осман, но той не вдига, опитва да се свърже с Чаатай, но не успява. Хасан Али нарежда на своите подчинени да наблюдават Махмуд, защото вече не може да му се доверява. Шахика кара Ендер да сключи брак с Хасан Али, за да може да получат дяловете от акциите, тя обаче не се съгласява.

Шахика като  се появява в дома на Зехра. Зехра е потресена и коментира с Мерт, че е видяла на прозореца Шахика или нейният призрак. Шахика измисля план и го коментира с Ендер, който план задължително ще накара Хасан Али да  им прехвърли акциите.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.