Тв новини

„Опасно изкушение“: Джансу: Йълдъз е бременна!


Ендер е при Хасан Али и иска акциите си. Той казва, че трансфера е готов, но неговите акции не могат да бъдат прехвърлени, защото се прехвърлят само по линия на семейството. Тогава Ендер му предлага да се ожени за нея, за да получи останалия дял в холдинга. Дава му съвсем кратък срок преди да даде своя отговор. Зехра е смазана от факта, че е видяла Шахика и коментира с Джансу. Джансу решава да отиде в дома на Ендер и взима със себе си Емир, и Йълдъз. Шахика обаче ги вижда и се скрива. Йълдъз иска да влезе вътре. Ендер праща информация на Шахика да не се връща обратно. Йълдъз и Емир си тръгват, а Ендер иска Шахика да не напуска дома, докато Хасан Али не даде своето съгласие за трансфера.

Йълдъз и Емир получават лошо известие от собственика на помещението за химическо чистене, че ще го продава. Йълдъз си измисля лъжата, че ще има дете и го моли да й даде известен период време. Емир казва на Джансу за лъжата, която Йълдъз си е измислила.

А сега Хасан Али се разболява и Чаатай го моли да го прибере в неговото имение. Хасан Али кани и Джансу на вечеря в имението и тя пред всички заявява, че честити на Йълдъз очакваното дете. Йълдъз разказва за лъжата пред Фериде и Хасан Али. Те я обвиняват в недобросъвестно поведение. И Джансу се извинява на Йълдъз, че не е успяла да разбере правилно това, което Емир й е казал. Чаатай не иска да назначи Джансу във фирмата, защото нямало свободни позиции. Седаи не може да измисли начин, с който да прекратят измамите, които му прилага Ендер.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.