Тв новини

„Опасно изкушение“: Булката не е това, за което си мислите!


След няколко дни вече организират сватбата. Хасан Али чака Ендер за да сключат формален брак.

Там са и двама свидетели. Младоженката пристига, но тя цялата е забулена и не иска да свали булото,  преди документите за сключването на брака, да бъдат подписани. Хасан Али е потресен, когато вижда, коя дама е под булото. Шахика обяснява че е сменила името си на Ендер, която носи фамилията Екенджи и брака им е съвсем законен. Хасан Али ги заплашва, когато идва Ендер в къщата му, че ще се оплаче в полицията. Шахика, обаче казва, че трябва да раздели имуществото си с нея при евентуален развод.

Хасан Али се намира натясно и подписва документите с Ендер и Шахика и след това ще очаква брака да бъде прекратен или анулиран. Махмуд научава от Седаи, че Шахика е жива и даже се е омъжила за Хасан Али.

Джансу се дразни на Ендер, че не й е казала какво готвят с Шахика. Ендер отбелязва много да не нахалства, защото ще я разкара от дома на Хасан Али, ако не изпълнява това, което й е наредено. Шахика информира Махмуд, казвайки че е решила други неща, а не да се движат по първоначалния план. Тя разказва, че му е показала фалшиви документи, но твърди, че Хасан Али наистина е искал убийството на баща му и го кара да работи за нея, защото в противен случай ще разкаже всичко на Хасан Али.

Йълдъз коментира брака на Зехра, която й казва, че смята да напусне дома и да отиде на хотел, за да накара Мерт да се безпокои за нея. Асуман решава да направи пластични корекции. Йълдъз я завежда, но не се получава желания ефект.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.